facebook
Wie het eerst komt, het eerst maalt. Deze actie komt niet terug.
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 95 EUR | Gratis ruilen en retourneren binnen 90 dagen

Andere namen: Loodacetaat, loodsuiker

Schadelijkheidsscore: 5 (Gevaarlijke stoffen)


Loodacetaat, ook bekend als Loodacetaat of Loodsuiker, is een chemische stof die al heel lang in verschillende industrieën wordt gebruikt. Deze anorganische verbinding verschijnt als witte kristallen of poeder en is zeer goed oplosbaar in water. Vanwege de giftigheid en mogelijke negatieve invloed op de gezondheid is het gebruik ervan de afgelopen decennia in de meeste landen van de Europese Unie verboden of aan banden gelegd.

Traditioneel werd loodacetaat vooral gebruikt in de cosmetica-industrie, vooral als ingrediënt in producten om het haar te highlighten of donkerder te maken. Hoewel sommige onderzoeken hebben aangetoond dat het een negatieve invloed kan hebben op de gezondheid, is loodacetaat lange tijd erg populair geweest vanwege de effecten. Daarnaast komt loodacetaat voor in bepaalde soorten verf of bij het bedrukken van sommige soorten keramiek en porselein. In het verleden werd het ook gebruikt voor de productie van bepaalde soorten verf en pigmenten. Het gebruik ervan in de industrie wordt nu echter steeds meer beperkt om gezondheidsredenen.

Je zult deze stof niet vinden in onze producten. Probeer de natuurlijke, chemicaliënvrije producten in ons assortiment.

Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia Eau de Toilette unisex
Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia Eau de Toilette unisex
Productgegevens
Poeder haarverf 100g Blond
Poeder haarverf 100g Blond
Productgegevens
The One Intense eau de parfum voor dames
The One Intense eau de parfum voor dames
Productgegevens
Universele zwarte zeep BIO - pasta (1 kg)
Universele zwarte zeep BIO - pasta (1 kg)
Productgegevens
Categorie Zoeken Winkelwagen