facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis verzending boven 80 EUR

Ecoegg Dryer Ei (2 stuks/verpakking) Vers katoen

Merk: Ecoegg

19,20 €
17,30 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 3 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Ecoegg Dryer Ei (2 stuks/verpakking) Vers katoen

Bespaart tijd bij het drogen van wasgoed in de droger

- Vermindert de tijd die nodig is om wasgoed te drogen in de droger met 28%

- Zorgt voor zachter, meer geurend wasgoed

- Product is dermatologisch getest

Innovatie - Dryer Egg vermindert de tijd die nodig is om wasgoed te drogen. Wij vinden dat als u thuis een wasdroger heeft, u ook een drogerei moet hebben.

Bespaar geld

Wist u dat uw elektrische wasdroger een van de duurste apparaten is die u thuis gebruikt? Is het niet door de prijs, dan zeker door het elektriciteitsverbruik. Het droog-ei van de droger scheidt het wasgoed van elkaar tijdens het drogen. Het zorgt ervoor dat het natte wasgoed in de droger geen homogene massa vormt, maar dat de massa door het ei in beweging wordt gebracht. Goed geventileerd wasgoed wordt dan in 28 % minder tijd gedroogd. Als u uw kleren normaal een uur in de droogtrommel droogt, zult u ze met het droog-ei slechts 42 minuten drogen. Stelt u zich de besparingen in elektriciteit, en dus geld, eens voor.

Zachter wasgoed

De gepatenteerde aangroeisels op onze drogereieren maken het wasgoed zachter door het te masseren zonder de kwaliteit ervan aan te tasten. Er zijn geen chemicaliën nodig om het wasgoed zachter te maken.Fresh Cotton Fragrance is een combinatie van patchoeli-olie aangevuld met irisbloemolie en verzegeld met vanille en plantaardige muskus essentiële oliën. Een zeer populaire en delicate geur voor uw linnengoed.Heerlijke natuurlijke geurHet drogerei bevat dermatologisch geteste hypoallergene geurstokjes die etherische olie bevatten. De geur die vrijkomt uit de olie, en die aangenaam is voor de huid, zal overgaan op uw wasgoed. De droge was ruikt dan aangenaam.Sneller drogen, zachtheid, en een heerlijke geur zijn de geneugten die het droger ei brengt.Verkocht in katoen en lentebloesem geuren. De verpakking bevat 2 droogeieren en 4 navullingen.

Product code
  • ECEG11


Categorie
Top