facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Kvitok Gezichtsserum - Bakuchiol (30 ml) - vermindert fijne lijntjes

Merk: Kvitok

34,90 €
30,90 €

Op voorraad - verzending binnen 24 uur
Dit product wordt momenteel bekeken 4 gebruikers.

  • Gratis verzending boven 80 EUR

Beschrijving van het product Kvitok Gezichtsserum - Bakuchiol (30 ml) - vermindert fijne lijntjes

Er is schoonheid in eenvoud! Daarvan zal dit serum u overtuigen, waarin de hoofdrol is weggelegd voor bakuchiol - een plantaardig alternatief voor retinol (vitamine A). Bakuchiol stimuleert de collageenproductie, verbetert de elasticiteit van de rijpere huid, vermindert fijne lijntjes en verstevigt de contouren van het gezicht. Het wordt ook gewaardeerd door de huid met acne, die het helpt te zuiveren en de genezing ervan te versnellen. Om goed geabsorbeerd te worden, wordt bakuchiol vergezeld van olijf squalaan, dat ook een beschermende film op de huid vormt. Dit indrukwekkende serum is geschikt voor alle huidtypes, maar vermijd het tijdens de zwangerschap en als u een zeer gevoelige huid heeft. Het cosmeticamerk Kvitok is ontstaan in het oosten van Slowakije in de stad Humenné. Achter de creatie ervan zit een sympathieke jonge vrouw Martina. Haar studies aan de medische faculteit en vervolgens aan de scheikunde faculteit openden haar ogen en Martina realiseerde zich hoeveel gevaarlijke stoffen elke dag in contact komen met onze huid en ons lichaam.Certificaten: Leaping Bunny, PeTA
Percentage natuurlijke ingrediënten: 100%
Land van herkomst: Made in Slovakia
Verpakkingsmateriaal: gecertificeerd voedselveilig papieren doosje, donker glazen potje, plastic dop met borosilicaat glazen pipet.
Oorsprong van geurstof: natuurlijk
Hoe te recyclen: Recycle het doosje in een papiercontainer, recycle de dop in een plastic container, en gooi het borosilicaatglas op een verzamelplaats of deel het mee met uw gemengd afval.
Ingrediënten: Squalaan (olijf squalaan), Bakuchiol (bakuchiol), Tocoferol (vitamine E).
Inhoud: 30 ml
.Product code
  • NAV231


Categorie
Top