facebook
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

De voordelen van ademhalen volgens Wim Hof

Heb je ooit gehoord dat een goede ademhaling cruciaal kan zijn op veel gebieden in het leven? Van gezondheid tot goede training, betere concentratie en ook voor een betere mentale toestand?

De ademhaling heeft invloed op veel dingen en vandaag bekijken we hoe en waarom we de ademhaling moeten classificeren volgens Wim Hof, die beroemd is om de juiste ademhaling.

Wat kun je winnen met de juiste ademhaling volgens Wim Hof?

Je hebt er misschien al van gehoord, misschien hoor je er nu voor het eerst over.

Deze man heeft de wereld veroverd en is bekend geworden dankzij cursussen en boeken die een speciale ademhalingsmethode aanleren en mensen leren om op de juiste manier te ademen.

En wat heb je aan deze ademhalingsoefening?

  • Stressvermindering
  • Regeneratie
  • Betere sportprestaties
  • Betere slaapkwaliteit
  • Ondersteunt creativiteit
  • Ondersteunt concentratie

Een beetje over Wim Hof

Wim Hof is een duursporter die vooral bekend staat om zijn vermogen om extreme kou te weerstaan.

Hij is recordhouder voor de langste tijd in een ijsbad, waar hij het bijna twee uur uithield. Hij is er ook in geslaagd om de Mount Everest te beklimmen in alleen zomerkleding. Hij heeft 57,5 meter onder het ijs gezwommen of een halve marathon op de poolcirkel gelopen, en dat op blote voeten.

Zoals je ziet, is dit een ongelooflijke persoonlijkheid. Maar wat hem het meest beroemd maakte, was zijn methode waarmee iedereen zich kan verbeteren en veerkrachtiger kan worden, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Wat is volgens Wim Hof de sleutel? Ademhaling en verharding.

Wim Hof Methode

De Wim Hof Methode bestaat uit drie onderdelen, namelijk ademhalingsoefeningen, blootstelling aan kou en meditatie.

Als je geïnteresseerd bent om meer te leren, is het zeker de moeite waard om het boek te lenen of te kopen of zijn lezingen te bekijken, waar hij je niet alleen leert hoe je goed moet ademen, maar je ook meer vertelt over blootstelling aan kou en je ook laat kennismaken met meditatiesessies.

Sdílet:
Categorie
Top